Tillbaka i cyberrymden!

Då säger Brynäsredaktionen välkommen tillbaka till sig själv i cyberrymden! Som vanligt så är undertecknad helt värdelös på att hålla sina löften om hur/när/var/osv osv en återkomst planerades, skrev jag inte ”att det skulle dröja minst en hockeysäsong”? Men den motsatta skrivkrampen har pinat undertecknad så pass på sista tiden att en comeback till sist var oundviklig! För att inte – återigen – göra det numera klassiska misstaget att ”lova” hur det kommer se ut i framtiden, bl.a. hur ofta inläggen skrivs, så garderar sig undertecknad med att vi helt enkelt får se hur det kommer se ut i fortsättningen.
Något som redaktionen dock ångrar De Luxe (!!) är fimpandet av de gamla inläggen vilket det framförts kritik för, både från rättrogna och avarter, och det är inte mer än rätt! Jag vet inte, jag drevs uppenbarligen av någon underlig drivkraft att döda allt med en gång när jag ändå la av, typ ut med det gamla och…tjaa, in med det nya…kanske…någon gång i framtiden…och här står redaktionen alltså nu – bra jobbat, va? Inte!! Om Ni läsare av denna blogg nu hittar tillbaka så får Ni mer än gärna komma med åsikter om undertecknad borde köra lite ”rewind” av gamla raderade inlägg och/eller köra med helt nytt nu från början. Ni är välkomna med Era åsikter!

Jo, undertecknad kan faktiskt lova en sak: enögdheten kommer att vara tokdominerande! Allt, ja ALLT, kommer in i det sista ses med positivt vinklade Brynäsvibbar!

Under frånvaron så var undertecknad något sisådär närvarande på en annan blogg, nämligen Brynäsportalen. Därför vill redaktionen rikta ett varmt tack till att undertecknad fick äran att våldgästa BP! Men nu är det över, nu blomstrar solokarriären åter!

Prozac, Lasse, Z, Plissken, Boris m.fl – darra i Era mörka garderober, I’m back!!

Vill Ni ha de dåliga eller bra sakerna först? Vi börjar med de dåliga…

De som följer BIF med hela hjärtat vet sedan ett tag att fotbollslaget ramlade ur Division 3 och världens numera mest intressanta liga är Division 4! Det känns för bedrövligt med tanke på att BIF inte för så många år sen var ett etablerat lag i Division 2 med ambitioner att klättra högre än så – det har istället blivit en lång och plågsam tur i störtloppsbacken på ett sätt som skulle göra Anja Pärson avundsjuk och denna höst höll det alltså inte längre. Nu får vi hoppas att Gävles enda lag med meriter tar tag i det här och börjar på en ny marsch uppåt i divisionerna, det är bedrövligt att ett sådant mähägäng som Gefle IF ska få gnetglänsa i finrummet på vår bekostnad!

Tillbaks till trean 2013!!

På hockeysidan kan vi konstatera att BIF går bra, vansinnigt bra, ja så bra att BIF inte längre är ensamma om tron på att guldet kommer hem till Gävle i vår! Vi återkommer till det och ger oss istället på en annan grej som sett dagens ljus sedan cirka en vecka tillbaka – BIF och lilla lillebror Leksands IF har startat en tävling om vilken klubb som kommer att värva flest medlemmar till årets slut. Knätofs Knäckebröd IF skryter redan nu om att de idag har fler medlemmar än oss och de har även utsett sig själva till favoriter.

Vad säger redaktionen om det då?

Jo, undertecknad håller faktiskt med – det är tyvärr svårt att bestrida faktum i den nuvarande situationen att lillebror har fler medlemmar än storebror. Kan också hålla med om att de favoriter, men det är inte så konstigt. För allvarligt talat – i vanliga familjesituationer, hur många gånger har storebror de övriga med sig i en kamp mot lillskiten? Nej, just det, inte så ofta trots att alla vet att storebror är större och starkare! Att storebror har kvaliten som lillebror saknar ser vi också bevis för i flera fall. Ta Oasis som exempel med de bråkande bröderna Liam och Noel Gallagher – storebror Noel lämnade bandet och stod på egna ben medan lillebror Liam hade sina bandkompisar kvar under namnet Beady Eye. Båda ger ut album och vem är det ändå som levererar bäst trots ensamheten? Just det, storebror!

Så är det i detta fall också – lillebror kan skryta hur mycket de vill om sin kvantitet, vi har kvaliteten! Och vi har även kvantiteten i form av en tre gånger så stor guldsamling och flest säsonger i rad i högsta serien tack vare kvalitet – när lyckades knätofsarna med den omsättningen senast? De vann inte ens sitt senaste guld utan fick det levererat av en domare på vår bekostnad, den som tvivlar kan ta ett snack med Stefan ”Lill-Prosten” Karlsson.

När det gäller själva värvningstävlingen så bör vi ha som mål att värva fler för BIF:s egen skull oavsett hur det går i kampen, det är det som är viktigt! Avarterna kan även i fortsättningen få skryta om det överläget för det är det enda de någonsin kommer att ha mot oss, om de ens får behålla det! Med andra ord – värva medlemmar till BIF för BIF:s skull i första hand!

Med anledning av lillebrors övertro på att de någonsin kan bli bättre än oss så skickar undertecknad en passning nedan från just Noel Gallagher med fokus på låttiteln…

Avslutningsvis så spelar det ingen roll hur mycket vi ”vann” över Färjestads BK senast – likväl förlorade vi en poäng som äckelkaffet vann! Skärpning 3:e perioderna, Brynäs!!

Nästa match: Brynäs IF-HV71, Läkerol Arena, tisdag 29 november, klockan 19.00.

9 kommentarer till Tillbaka i cyberrymden!

 1. Z skriver:

  Välkommen tillbaks till blogglivet.Skön comeback

  Hils Z

 2. BankOnPlank skriver:

  Välkommen tillbaks.:D

 3. Det är vi som ska tacka!
  Men det är kul att du startar igång din blogg igen, det behövs fler seriösa bra Brynäsbloggar. Även om jag gärna hade sett dig fortsätta hos oss 😉

 4. Lasse skriver:

  Ja just det. Du är här igen ja. Jo, det var väl…!

  Skitkul. Vi behöver bloggare med och utan insikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: