Tabellen kan inte bli vackrare!

Eller jo, det kan den faktiskt om även Djurgårdens IF vore fastankrat i botten! Men men, man kan inte få allt och kanske kan babianerna sjunka till botten med sina burar på vårkanten istället? Hoppas, hoppas…

Herr Slagskott!

Nåväl, nu sköts världens i särklass ädlaste och finaste klubb till toppen igår och det var mycket tack vare Jakob Silfverberg som poängterade på varje mål!! Ni vet, hans som ansåg sig själv som inte riktigt mogen för NHL än röjer istället i Elitserien och ger ordet ”slagskott” ett eget ansikte. Hans ”brist på mognad” kan ge BIF guld i vår!

Sedan gläds undertecknad extra mycket över att redaktionens absoluta favorit Jonathan ”Finnskogsskräcken” Granström fick måla för första gången denna säsong! Låt oss hoppas på att han inte glömmer bort sin huvudsakliga roll som motståndarnas jobbiga retobjekt.

Visst är det glädjande att laget igår äntligen begrep vad begreppet ”3:e perioden” innebär men snälla grabbar – det är ingen som har bett er att i samma veva totalt glömma bort vad begreppet ”2:a perioden” betyder. Vi höll verkligen att tappa hela skiten igår med besked på 14 vidriga sekunder! En av lokalblaskorna rapporterar här.

Redaktionen kan bara garva åt hur vissa bajare försöker bortförklara sina idiottips här. Undertecknad hade faktiskt kunnat köpa dennes pinsamma pudel om det inte varit för att samma person gjort bort sig i sina BIF-tips förr. Nu blev det bara ännu mer pinsamt! Annars så förvånas faktiskt redaktionen över två saker:

  • Hur mediahyenorna har pudlat om fullständigt angående BIF! Den ena efter den andra tävlar om såväl superlativen som guldutnämningarna!
  • Att BIF också kunnat hantera det! Vi vet ju alla hur det annars sett ut genom åren så fort någon tippat oss i toppen…

Till sist vill redaktionen ge ett stekhett tips till TV3:s program Lyxfällan som letar efter deltagare – Frölunda HC är i akut behov av Magnus och Patriks budgettavla! Och det är inte bara de sedvanliga 500- och 1000-lapparna vi pratar om. Baksidan wants You, Lyxfällan!

Nästa match: Växjö Lakers-Brynäs IF, Vida Arena, imorgon, klockan 19.00.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: