Storslam!

Visst skulle redaktionen kunna skriva spaltmetrar om den numera befästa serieledningen men det är det förmodligen många andra som redan gör. Redaktionen väljer istället att belysa lite om hur hela BIF Hockey går just nu – och det går bra!

Men OK då, vi börjar väl med det som glädjer oss mest just nu – A-laget vann mot Växjö Lakers HC ikväll med 4-2 efter en mycket stabil insats av hela laget. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga…jo, man gläds givetvis över den invasion av Brynäsare på läktarplats och undertecknad kan bara ännu en gång konstatera att våra fans äger fullständigt på bortaplan. Det är Ni resande Brynäsare som får vårt lag att känna sig som hemmalag var i landet de än åker!

Vad många inte tänker på är att vi har fler serieledare i de egna leden – U16-laget leder Elit Västra! Det bådar gott för den framtida Brynäsiska utvecklingen och det gör det även om vi tittar på J18- och J20-lagens resultat ikväll – J18 vann borta mot IFK Arboga med 5-3 och ligger 2:a i Elit Västra. J20 mosade Mora IK in their face fullständigt med 10-0! I deras hemmaborg dessutom!! Laget ligger nu 3:a i SuperElit Norra

Fullständig storslam med idel topplaceringar alltså!

Trodde Ni att det var allt?

Åh nej, vi har faktiskt ett damlag som redaktionen på ett mycket skamfullt sätt inte skrivit något om än! Fy skäms på Brynäsredaktionen…särskilt med tanke på att de leder Riksserien med en match mindre spelad! Det som känns extra skönt är att lilla lillasyster Leksands IF sattes på plats i deras egen avgrundshåla så vi tar väl det igen: s-e-r-i-e-l-e-d-a-r-e!! Brudar, redaktionen lovar bot och bättring i Ert fall och undertecknad konstaterar så här långt att Segeltorps IF nu äntligen verkar förbiseglade som det ledande laget i Sverige.

Så vad säger ni, boys and girls? Inte mindre än TRE (3) serieledare kryddade med en tvåa och en trea! Brynäs Hockey äger!!

…så fotbollsgrabbar, ni har lite att leva upp till.

Nästa match: A-laget – Timrå IK-Brynäs IF, E.ON Arena, lördag 3 december, klockan 18.30. J20 – Leksands IF-Brynäs IF, Tegera Arena, söndag 4 december, klockan 16.00 (Kamratkompaniet – agera!). J18 – Västerås IK-Brynäs IF, ABB Arena, söndag 4 december, klockan 16.10. Damlaget – Brynäs IF-Munksund/Skuthamns SK, Läkerol Arena, lördag 3 december, klockan 17.00 (perfekt lördagsnöje för Er som inte åker till Timrå).

 

2 kommentarer till Storslam!

  1. nolltre skriver:

    Nu har jag slängt in din blogg på http://brynasif.collected.info/

    /Killen med identitetskris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: