I ett försök att glömma gårdagens regelhaveri…

Sprang på ett bekant ansikte på tågresan hem idag, nämligen sportchef Michael Sundlöv. Representanter för BIF som vi båda är på olika håll och vis så gick Brynässnacket givetvis igång genast och lika raskt ramlade vi in på gårdagens idiotibedömningar i slutet av matchen mot Luleå HF (se där, misslyckas redan med den berömda glömskan!). Vi var rörande överens om att våra zebrarandiga ”vänner” inte riktigt hade alla hästar hemma i stallet om man säger så. Visserligen var sportchefen mer irriterad över den ödesdigra delaying-the-game-utvisning på redaktionens absoluta favorit Jonathan ”Finnskogsskräcken” Granström medan undertecknad kände sig en aning mer frustrerad över de numera tillåtna fotbollskonsterna.

Sportchefen när det begav sig på isen.

Att herrarna Björk & Johansson i sin tur lyckades med bedriften ”destroying-the-game” är en annan femma, uppenbarligen…

Nåväl, redaktionen tycker att det är schysst av sportchefen att ta sig tid för supportrar som vill snacka av sig lite och när vi ändå är inne på ämnet så rekommenderar undertecknad ett besök i Brynässhopen även om plånboken kanske inte tillåter några större utsvävningar – där återfinns nämligen Elin Levin och Torbjörn Rissve, supertrevliga personer som gör en på gott humör oavsett hur urusel den kan ha varit innan och de är ytterligare två exempel på BIF-personal som tar sig tid för fansen. Cred till Er!

Håhåjaja, blir det ishockey eller fotboll imorgon? Äh, vi får hoppas att det ändå är Hovet som gäller och inte Hästskitstadion. Babianerna ska få ångra att de äntrar isen imorgon kväll när de faktiskt har chansen att stanna hemma i burarna.

Vi ska väl inte dit imorgon?

Glöm inte heller att brudarna lirar borta mot AIK på lördag! Varför inte ta en liten tripp till Ritorps Ishall och beskåda såväl utskåpning av kolsäckarna som Prozacs bittra tårar över hans flickvänners debacle? Det är värt det! 🙂

Nästa match: Djurgårdens IF-Brynäs IF, Hovet, imorgon, klockan 19.00. Damlaget – AIK-Brynäs IF, Ritorps Ishall, lördag 10 december, klockan 12.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: