Ett nytt försök att lägga ett haveri bakom sig…

Men saker och ting görs ju inte lätt för redaktionen numera. Förra omgången kommer vi ju fortfarande ihåg, domarparet Björk & Johansson måste ha dragit i sig något lite snabbt inför förlängningen som rörde om negativt i pallet på dem och besluten blev också därefter.

Mot Djurgårdens IF senast på Hovet så kan vi däremot inte skylla på något förutom laget självt! Redaktionen undrar faktiskt om spelarna satt och rökte på duktigt i spelarbussen på vägen ner från Gävle? Två mål i powerplay släpper man bara inte in och mot aporna, som är ett flera klasser sämre lag än BIF, så ska INTE fyra mål få ha trillat in baklänges redan efter 1:a perioden – det får bara inte hända!! Några självgoda babianer har redan tjattrat hej vilt med undertecknad som om de hittat någon överbliven banan eller något och det är för närvarande riktigt jobbigt att stöta på dessa rödrövar som i sin (högst tillfälliga) glädjeiver inte hittat tillbaka till sina bostäder burarna än!

Jobbigt att springa på dessa ute på gatorna nu...

Det är en riktigt kass tröst att BIF, i och med Sebastian Lauritzens 4-1 mål, fortsätter med att befästa sin position som det ledande laget i powerplay. Det är inte ens kul att Ryan Gunderson  fortsätter vara näst poängbäst bland Elitseriens backar när äckliga DIF fick (JA, de fick, de tog inte!) köra över oss! En given serieledning har slarvats bort!

Redaktionen skulle aldrig uppmana något som illa som doping men passar ändå på att tipsa om att hasch, marijuana eller annat tjack i nedåtgående riktning knappast lär hjälpa mot bättre höjder. Bot, bättring och klarhet i pallet krävs i fortsättningen, tack!

Chansen till ovanstående krav ges redan nu i eftermiddag då Frölunda HC, som nollat oss poängmässigt hittills, kommer till ishockeyns självklara hemvist för ett besök…ja, om de nu överhuvudtaget lyckas ta sig från sin baksidehåla Göteborg som mer eller mindre blåst bort och/eller hamnat under vatten. Lycka är att inte bo på baksidan och ännu mera lycka är att de som är från Göteborg alltid åker hem med sorg! Se nu till att Magnus Kahnberg en gång för alla får ångra sig för att han längtade hem igen. OK, det är skit att båda Lars Jonsson och Jakob Silfverberg är borta i sjukdom respektive skada men det ska BIF bara ha täckning för – det är nämligen klassen på reserverna som visar vilka som tar sig längst.

Att slå de feskeluktande indianerna innebär inte bara att vi har häng på serieldningen igen utan också att vi ser till att en konkurrent blir decimerade i samma jakt.

Jaha, BIF blev inbjudna (och tackade ja) till turneringen European Trophy i höst innan seriestarten. Visst, varför inte då det är betydligt bättre att förbereda sig i tävlingsmatcher än träningsmatcher när det samtidigt klirrar till lite extra i klubbkassan. Läs mer här om saken.

Redaktionen noterar att det inte hjälpte för AIK:s brudar att ha en 2-0 ledning mot våra diton, BIF hämtade upp till lika ändå och även om Gnaget nu lyckades sno åt sig bonuspoängen (säkert orättvist och oärligt) så måste det ändå kännas för bl.a. Prozac och hans flickvänner att de förlorade poäng mot oss. Och på Er nästa födelsedag så ska Ni få gråta hela vägen hem från Läkerol Arena som straff för Ni var fräcka nog att lura av oss pinnar idag! Men imorgon ska Ormsta HC tas om hand först och vi räknar med tvåsiffrigt…

Sist men inte minst (?) så gläds vi åt att lilla lillebror Leksands IF sattes på plats av BIF i sin hemmaborg när klubbarnas J20-lag möttes – 7-2 skriver vi segersiffrorna till. Lägg till krossen mot Mora IK innan med 10-0 och ni förstår vilken lyckad dalasväng vi bjöds på. Tack J20! 

Kör över baksidans kungar nu!!

Frölundas snyggaste bortaställ - någonsin!

Nästa match: Brynäs IF-Frölunda HC, Läkerol Arena, idag, klockan 16.00. Damlaget: Ormsta HC-Brynäs IF, Vallentuna Ishall, imorgon, klockan 15.30.

2 kommentarer till Ett nytt försök att lägga ett haveri bakom sig…

  1. PROZAC skriver:

    Ha ha, underbart… 🙂 Lura av oss pinnar ?!?! Era tjejer hade tur som över huvudtaget kunde åka hem från Ritorp levande.

  2. De slickar bara såren…inför slakten av Er på 121-årsdagen…eller 91-årsdagen om AIK Hockey får bestämma, haha! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: