Julen närmar sig…

och det är vid den tiden på året som man brukar skänka såväl tankar som gärningar till dem som bäst behöver det. Inom ishockeyn så har redaktionen svårt att få bort bilden av SVT Text-TV som 7 september rullade upp att KHL-laget Lokomotiv Jaroslavl störtat i floden Volga och att alla omkommit i flygkraschen.

Dessa tankar kom upp på nytt så klubben igår spelade sin första match sedan olyckan. Glädjen var tillbaka men minnena lever naturligtvis kvar! För oss svenskar i allmänhet och HV71-supportrar i synnerhet så går våra tankar och böner till Stefan Livs familj särskilt så här i jultider. Undertecknad kommer aldrig någonsin få bort bl.a. Johan Davidssons tårar (och ändå försökte han hålla tillbaka!) från näthinnan när han försökte prata om ishockeyspelaren och vännen Stefan Liv i en intervju:

Den som inte blev berörd av Davidssons tårar lider troligtvis av någon slags känslomässig störning.

Redaktionens tankar går givetvis inte bara till Stefans familj utan också till alla spelarnas närmaste som har haft bättre julhelger att se fram emot än den som stundar snart. Undertecknad är vass med tangenterna och bygger gärna på den rivalitet mellan BIF och andra klubbar som bör råda, men sådana här gånger lägger jag stridens verbala hetta åt sidan för eftertanke.

Ingen klubb förtjänar det öde som drabbade Lokomotiv Jaroslavl – ingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: