Det är helt sjukt!

Redaktionen skulle i detta nu haft spaltmetrar att skriva om efter drabbningen mot AIK men icke! Undertecknad brukar mycket sällan hamna i så pass sjukdomstillstånd att man hindras från att utföra nöjen. Som t.ex. att åka på en hockeymatch…

Tisdagen 3 januari var dessvärre ett undantag som bekräftar regeln.

Så redaktionen hänvisar till bl.a. den här artikeln för närmare insupning av eländet. I övrigt kommenterar undertecknad bara att det sög stenhårt med 1-5 mot råttboet, detta trots att Legendarerna i alla fall visade var skåpet ska stå.

Apropå undantag som bekräftar regler…

Från gnagarhåll så fick man naturligtvis inte vara i fred. Det SMS- och Facebookbombades som aldrig förr nu när medvindsfolket fick luft under svansarna. Det lät ungefär så här:

Jidder, jidder. Blablabla. Bjäbba, bjäbba. Tjatter, tjatter…

Ja, det sistnämnda lätet kröp faktiskt fram det med på ett sätt som fick en att undra om kolsäckarna anställt en gårdare (?!) på duracellbatterier som skulle tjattra med en i ett kör, när gnagisklubben själva insett hur meningslöst det är mot Stora Stygga Brynäs. Håhåjaja, man får väl trots allt förstå att de jublar som om en distriktspokal vore erövrad då de själva VET att segrar mot oss rättrogna är…*trumvirvel*…just det ja, undantag som bekräftar regeln!

Det är BIF-jubel som både vi och dom är vana vid!

Som undertecknad gjorde glasklart för sin vän och kollega Prozac så kan hans manskap faktiskt vinna över oss ibland men de kan aldrig knäcka oss! Han började givetvis sluddra något om typ ”vem kom längst i slutspelet sist” osv osv. Jaha? Och vad ska man säga om det då, förutom att historiekunskaperna imponerar?

I februari kommer Ni att få betala dyrt för att Ni snodde tre pinnar för oss, gnagisar – dubbelt upp dessutom! För innan A-laget mosar Er 28 febrauri så så har våra brudar gjort likadant med Era diton på Er anonyma födelsedag 15 februari! Hänger Ni med där i Solna..? Undantag…regel…

Men nu närmast står malning av äckelkaffe de luxe på ordningen – Färjestads BK gästar snart Hockeyhufvudstaden. Låt dem känna sig riktigt ovälkomna till det allra sämsta omklädningsrum som går att finna i Läkerol Arena och när de ber om något att dricka så servera dem endast Gevalia då de är ensamma om att föredra sitt lila gift!

Nästa match: Brynäs IF-Färjestads BK, Läkerol Arena, söndag 7 januari, klockan 16.00.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: