Bjudkalas 2.0!

BIF hade chansen – eller rättare sagt chanserna! Att dels, och viktigast, få se vårt lag i serieledning och att i samma veva slå i ännu en spik i en kista med namnet Djurgårdens IF på! Istället så ordnar BIF till med ett riktigt bjudkalas på Hovetigen! Mot dessa apor – igen!

Räckte det inte med förra gångens draperiverksamhet? Tycker Brynäs IF av någon sjuk anledning så pass synd om det fulaste som finns inom idrott att de måste hjälpa dem? Om inte (och det får vi verkligen hoppas!) så vill redaktionen informera grabbarna i A-laget om följande – om Ni ger apor bananen så snor de hela klasen!

”Vi trivs på Hovet” sades det någon gång i höstas. Jaså?! De tre senaste besöken där (gnagarmötet inräknat) tyder inte på det!

Brooklyn Tigers åkte till Hovet, Kamratkompaniet likaså. Ja, det snackas t.o.m. att Simon Bertilsson och Andreas Dackell joinade klacken i eftermiddags – och vad fick de för valuta?? Skämmes, ta mig tusan – skämmes!

EN spelare får beröm idag och det är Jörgen Sundqvist. Han tog fajten mot Jimmie Ölvestad och visade klart och tydligt hur ovälkommen denne var tillbaka efter en tids frånvaro genom att vinna på knockout. Bra där, Sunkan!

Som om det inte var retligt nog…

Färjestads BK gjorde oss alla glada för en gångs skull genom att besegra Skellefteå AIK. Vi hade alltså ett gyllene tillfälle att få se BIF i serieledning! Men nej nej, istället får vi plågas i åsynen av att skoterraggarna Luleå HF är där istället! Hujeda mig…

Apropå Lulä Hockey – Lasse Kongo är feltipparnas mästare i Brynäsmatcher! Allt är förmodligen hans fel!

Tur att vi har brudar och kids…

Sveriges överlägset bästa damlag, som BIF är innehavare av, vann idag mot borta Linköping HC med 3-2 inför rekordpublik. Så klart att kunskapstörstiga östgötar ville komma och se hur riktig damhockey ska spelas! Tack brudar, för att Ni räddade lördagen! Emilia Carlsson Berg, Anna Borgqvist och Emilie Johansson målade för BIF i en liten besvärlig match men vadå – det behövs ibland! Och ännu svårare lär det bli redan imorgon så Ni Brynäsare som händelsevis råkar befinna sig i trakterna kring Huddinge imorgon bör åka och stödja BIF i den svåra bortamatchen mot Segeltorps IF!

J20 ville inte vara säme mot LHC och vann med 4-2. J18 gjorde sin plikt med 3-1 seger mot Timrå IK.

Ni har visst lite att leva upp till, A-lagare!!

Nästa match: A-laget – Brynäs IF-Luleå HF, Läkerol Arena, tisdag 14 februari, klockan 19.00. Damlaget – Segeltorps IF-Brynäs IF, Segeltorpshallen, imorgon, klockan 15.30.

Nästa match:

2 kommentarer till Bjudkalas 2.0!

  1. Lasse skriver:

    Fy fan vad jag äger. Gör allt rätt för mitt lag… Ska kanske tippa på er nästa match också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: