Jajaja, som om bara baksidan drabbas…

Ja, OK då! Redaktionen erkänner, enögdheten till trots, att domare Morgan Johansson gjorde tabben de luxe och visar t.o.m. förståelse för indianpackets tränare Kenta Johansson för dennes raseri way over the kokpunkt.

Niklas Wikegård gör däremot bäst i att dra igen brödluckan mellan hakan och näsan om han inte kan visa större respekt för Johan Larsson än vad han gör här. Vadå ”hjälp av domarna”? Men vi återkommer till det…

Visst gör Johansson en av sina många tabbar men samtidigt känns det som att BIF har lite innestående när det gäller just nämnde domare. Vi minns ju fortfarande hur han t.ex. stal minst två poäng från oss när Luleå HF tråkade till sig övertidssegern (1-2) i Läkerol Arena. Vad många dessutom verkar vilja förtränga och inte ens kännas vid är hur Frölunda HC fick sitt mål igår – mer klockren kompensation får man leta efter! Så Du kan sluta upp med Ditt munläder, herr Wikegård, om att vi inte vunnit om vi inte ”fått hjälp” av domarna!

Hur som helst…

Det värsta av allt är att Morgan Johansson får fortsätta döma i slutspelet och det kan därför mycket väl bli så att vi får honom igen nere på baksidan imorgon, hur kommer det att se ut då i så fall? Kommer BIF att åka på utvisning i var och varannan närkamp? Eller också så kanske får AIK:s tränare Roger Melin sin vilja igenom här på ett sätt som han nog inte önskar direkt, nämligen att han får just Johansson istället. Undertecknad vågar lova vår gamle guldtränare att det scenariet inte är att betrakta som ett uppköp.

Att diverse domarbaser, Mikael Ahlström i detta fall, inte har förmågan att agera tillräckligt kritiskt när undersåtarna klantar till det är tyvärr inget nytt…

Ja, ni ser – hela grejen stinker och det är kanske lite som Lars-Gunnar JanssonSR Sportradion menar, att allt höjs till helt andra nivåer när grundserien övergår till slutspel och vissa domare hänger helt enkelt inte med i tempoväxlingen.

Nåväl, summa sumarum så är det många, både bland fans och så kallade ”experkommentatorer”, som menar att BIF:s 3-1 seger inte var rättvis, ”hade det inte varit för domarna..” osv osv. Bölandet över att vi får många utvisningar med oss ser inte heller sitt slut. Nu börjar man bli så avtrubbad av det patetiska påståendet att man inte ens drar på smilbandet längre…ja, knappt reflekterar över det.

Brynäs vann för att de är bättre och baksidan har inte skådat det faktumet för sista gången!

Johan Larsson, kan inte Du visa TV4:s ”expertkommentator” du-vet-vem hur fint Ditt långfinger är?

In your face, Wiken!

Nästa match: Frölunda HC-Brynäs IF (kvartsfinal 2), Scandinavium, tisdag 13 mars, klockan 19.00.

2 kommentarer till Jajaja, som om bara baksidan drabbas…

  1. Rollo skriver:

    Brynäs hade också mycket innestående i första kvarten innan målet och efter också. Frölunda hade tur att domaren höjde ribban så de slapp flera utvisningar. De borde ha haft flera. Det är patetiskt att höra de dåliga förlorarna i Göteborg om att det var matchavgörande. De borde skämmas.

    Wikegård har blivit en löjlig figur vilket han visade om uttalandet om Larsson.

  2. Word, Rollo – word! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: