Inget firande än!

OK att BIF körde över Frölunda HC fullständigt igår. OK att det råder Silfvermania just nu. OK att Niklas Svedberg slutspelsdebuterade genom att stänga igen butiken helt och hållet. OK att tränare Tommy Jonsson bör hyllas den som hyllas bör hittills…

Igenspikat!

Men det är verkligen inte läge för något firande…inte än i alla fall!

Redaktionen hoppas givetvis att grabbarna njöt på hemresan, det hade de all rätt till, men när de äntrade isen till dagens första träning som hoppas undertecknad att den där 5-0 segern över Frölunda HC är slängd i papperskorgen och raderad ur grabbarnas minnesbank (nåja, det sistnämnda kanske är lite mycket begärt) för hur utskåpade de skalperade små squawerna och deras gnälltränare än blev så är det inte, inte, inte ett utslaget götlabörrrjsgäng som kommer tillbaka till Hockeyhufvudstaden! Tvärtom så har de troligtvis vässat sina inbillade huggtänder och det är BIF:s A-lagsgrabbars plikt att slå ut dessa – känn ingen press, Jonathan ”Finnskogsskräcken” Granström  😉 – och förpassa detta baksidesgäng och dess Gnäll-Kenta Johansson ut ur slutspelet en gång för alla!

Men våra grabbar mår nog inte dåligt av uppmaningen i denna låts refräng…

En liten flagguppmaning…

Flera av våra elitsupportrar i såväl Kamratkompaniet, Brooklyn Tigers som BSKV är idag riktiga experter på att tillverka flaggor och pins till matcherna. De lägger ut sina egna pengar och sin egen fritid för denna tillverkning och utdelning av nämnda varor för att det ska se så trevligt ut på Brynäs-stå som det bara kan! Ni som lånar flaggor/pins av tillverkarna för att ståta med dessa – glöm inte att lämna tillbaka dessa alternativt lägga dem där Ni stod! För visst vill vi väl ha flaggtifon även i fortsättningen väl? ”Fabrikens” personal hälsar och tackar på förhand!

Nu är det slutsnackat – nu kör vi! Fiskrensarnas indianer ska väck!

”Ni som är från Göteborg, åker alltid hem med sorg!”

Nästa match: Brynäs IF-Frölunda HC, Läkerol Arena (kvartsfinal 5), måndag 18 mars, klockan 19.00.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: