Förskott – ett dåligt ord i dessa dagar!

Vissa saker kan man beställa via postförskott, vissa inte. SM-guld tillhör kategorin ”inte”! Redaktionen tänker inte i detta inlägg analysera gårdagens debacle, det finns det andra som gör ändå.

Vill istället återknyta till ämnet ”förskott”…

Undertecknad vet inte om just det ordet härjade en aning i BIF igår, det skulle kunna ha varit så och då får vi i så fall hoppas att Ordet är kastat i en papperskorg. Eller Gävlebukten kanske..? Undertecknad vill i vilket fall ge samtliga bekanta i min närhet en fet känga för alla ”grattis till guldet” som man fått ta del av de senaste två dagarna – otack ska Ni ha, varenda en! Lyser skadeglädjen möjligen i ögonen på Er om vi träffas idag igen?

Gävle kommun och dess klåpare ska också ha en råsop deluxe för att de är klantiga nog att skylta upp ”Grattis Brynäs IF till SM-guldet” längs vägarna (?!). Vad det med Er? Visst, 3-0 hade inneburit guld om finalserien spelats i bäst av fem matcher, men sedan minst 10 år är det bäst av sju som gäller. Då måste man vinna fyra matcher!

Vi tar det igen – FYRA matcher! Kan Ni inte räkna i kommunhuset?!

Ja, som vi alla kan konstatera så har ordet ”förskott” missbrukats på ett sådant grovt sätt att det borde beivras!

Ej gångbart!

Vi lämnar skiten bakom oss nu och garvar lite åt Skellefteå AIK:s tränare Anders Forsberg istället – sedan final 3 har nämligen denne gentleman försökt skapa en slags hets mot BIF i allmänhet och vår målvakt Niklas Svedberg i synnerhet. Anders, du borde nog förstå att det blir lite humor över det hela, för att se Dig försöka psyka/hetsa mot BIF känns ungefär som att bli mordhotad av Tomas DiLeva. Ekvationen i fråga fungerar helt enkelt inte.

Borsta av debaclet från tigerränderna på axlarna nu. Skittråkigt att Ni inte kunde fixa guldet på hemmaplan igår men åk nu upp till de kopierande skoterraggarnas rike och hämta hem den där bucklan en gång för alla! Men inga förskottstankar nu – 3-1 ser ganska bra ut, 3-0 såg ännu bättre ut. Nu har Ni gett SAIK lillfingret, håll resten av armen borta från vidare tilltugg!

Nästa match: Skellefteå AIK-Brynäs IF (final 5), Skellefteå Kraft Arena, tisdag 17 april, klockan 19.00.

En kommentar till Förskott – ett dåligt ord i dessa dagar!

  1. Johan Lindqvist skriver:

    Klockrent !!! Dax för nästa matchboll- förvalta den bättre och detta blir en skön sommar i vargaland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: