Premiärdebacle och välkomnande tillbaka…

Tjo och tjim, fotbollspremiär, som man har väntat, vad kul det sk…jaha, 0-3 i baken! 😦

Något mer att skriva om fotbollslagets premiär mot Årsunda IF går tyvärr inte att hitta just nu och det känns väl lika bra det. Nu vet inte redaktionen något alls om Årsunda, om de t.ex. är ett potentiellt topplag i Division 4 eller inte men hoppas nu att grabbarna tar detta med sig som en nyttig läxa om att fyran knappast lär vara lättare än Division 3!

Men vi som inte är några medgångssupporters a la jag-håller-på-Brynäs-i-ishockey-men-Gefle-IF-i-fotboll följer naturligtvis vårt BIF även nere i gärdsgårdsserierna! Redaktionen hoppas i fortsättningen kunna bidra med lite roligare fotbollsnyheter om BIF än den ikväll.

Hockeyn och Silly Season…

Det är lite bråda tider för undertecknads del ikväll nu så vi nöjer oss med att hälsa vår nya 3:e tränare Gunnar Persson välkommen tillbaka till de rätta färgerna efter några år på vilsen utflykt! För Er  som inte vet vem Gunnar är så spenderade han hela 1980-talet i BIF:s vackra tröjor. Som om inte det vore nog så har han också tränat BIF i nästan lika många år och peaken var naturligtvis 1999 då han tillsammans med huvudtränaren Roger Melin rodde hem det 12:e SM-guldet till Hockeyhufvudstaden! Sedan 2004 har Gunnar varit på lite utflykter i andra mindre värda klubbar, han kommer närmast från AIK. Känns lite som tvärtomleken där, måste man säga – BIF brukar slänga ner det som inte duger i the finest till restlagret där nere i Solna men nu värvas det alltså därifrån (!). Strange…

Nåväl…

Välkommen hem igen, Gunnar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: