Instruktioner för hängläppar

Visserligen är Skellefteå AIK Sveriges just nu bästa ishockeylag, visserligen är en vinst i Skellefteå Kraft Arena bland det svåraste att lyckas med i Elitserien/slutspelet…men, ärligt talat? Måste Ni i A-laget låta er pissas i ansiktet med fem mål i baken och det bara i en halv match?! Orkar Ni inte mer efter tappert kämpande i ca 30 minuter?

Nåväl, ingen vits att hänga läpp då såväl storsegrar som stortorskar inte räknas i slutspelet på samma sätt som i Elitserien – en skitseger på torsdag med ett sketet skitmåls skillnad jämnar ut hela historien igen. Rena matchreferat i efterhand ägnar redaktionen inte någon större reflektion åt, då det finns många andra Brynäsbloggare och lokala nyhetsorgan som redan gör det. Undertecknad gör istället, som så många gånger under 2013 så här långt, tummen ner big time!!

Någonting som nämnda bloggare och mediafolk garanterat INTE gör nu när de kliar sig i skallen över kvällens debacle är att tipsa äkta Brynäsare hur man kan fördriva tiden på annat sätt än depp – t.ex går det alldeles utmärkt att leta sig hit och följa instruktionerna. För nu när hockeysäsongen är inne på sista akten så börjar en annan: fotbollssäsongen! Ni som tycker att hockeylaget redan ligger risigt till i slutspelet ska veta att BIF Fotboll ännu ett år får kämpa nere i Division 4 Gästrikland. Vårt kära fotbollslag behöver Er supporters, framför allt på Måsbergets IP! Tyvärr är det alltför många som kallar sig ”äkta Brynäsare” och samtidigt favoriserar något annat fotbollslag i riket, påfallande ofta Gävle stads stora sorgebarn Gefle IF som inte har någonting i meritväg, förutom våldgästspel i Allsvenskan, att visa upp. BIF har åtminstone ett guld och även om 1925 inte var igår direkt så är det ändå det enda som Gävle stad vunnit i fotboll!

Släng den blekblå/vita/whatever tröjan i brasan en gång för alla och investera i en snygg svartfotsdress istället. Det är då Du blir snygg!

Wallace da Silva är tillbaka och är numera snygg!

Kamratkompaniets exempel, nämligen att också stödja BIF Fotboll, borde många ta efter! En mycket viktig ingrediens för att våra fotbollshjältar någon gång på allvar ska börja vandra uppåt i seriesystemet.

Skellefteå Fejkgnagers? Dem tar hockeyns finest hand om i Läkerol Arena på torsdag!

Nästa match: Brynäs IF-Skellefteå AIK (kvartsfinal 2), Läkerol Arena, torsdag 14 mars, klockan 19.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: