Dagen efter – utan hängläpp!

Naturligtvis ska redaktionen inte hyckla med att gårdagens uttåg ur slutspelet kändes tungt, surt, ja allt vad man vill i mindre roligheter. Guldet skulle ju försvaras men blev till sand, vilket också summerar A-lagets mindre bra insatser under säsongen, särskilt efter jul. Skellefteå AIK körde över BIF med ångvält, bara att erkänna det, och det luktar också västerbottniskt guld om några veckor. Men SAIK förtjänar det! I rådande läge får guldet gärna hamna hos dem, mycket hellre än t.ex. hos danzbandzmaffian eller chokladgrisarna. Fast egentligen skiter undertecknad i vilket då slutspelet är en verklig attraktion fattigare nu…

En sådan här dag som dagen efter ändå är så totalvägrade undertecknad att hänga läpp. Nej, på med valfria BIF-munderingar väl synliga och sedan ut och bigsmajla järnet åt de antagonister som trodde att man istället letade efter hängrepet eller skjutvapnet för ta sig själv av daga. En och annan försökte: ”Hehe, vågar du verkligen ha de där kläderna på dig nu när ni åkte i kvartsfinalen?”. Svaret kom obönhörligt: ”Just därför!”, varav tystnad följde eller lite framtvingat mednickande.

Vi Brynäsare är inga medgångare som gömmer oss när vi torskat och fallit bort från guldchans. Vi är inga Leksingar som tror att de kan köpa Globen för pengar som inte finns för de fyller den en gång om året men inte ens halvfyller sin egen lada. Vi är Brynäsare som stödjer vårat lag i med- och motgång – alltid! Vi ÄR svensk ishockey, oavsett vilken annan klubb som våldför sig på bucklan! Kamratkompaniet och Brooklyn Tigers ska ha så mycket eloge som bara finns för att de genom de senaste åren väckt hemmastå från en pinsam tystnad till en levande, sjungande klack och för att de oförtröttligt reser land och rike runt för BIF. Big cred till Er elitsupportrar!

Vidare…

Våra plikter har inte tagit någon vilopaus till i höst. Det finns en hel del kvar på programmet:

  • Damlaget spelar final på Hovet mot AIK lördag 23 mars, klockan 15.30.
  • J18 spelar kvartsfinal mot Frölunda HC med början på torsdag 21 mars, klockan 19.00 i Läkerol Arena.
  • U16 gruppspelar i Södertälje 22-24 mars för en semifinalplats mot Frölunda HC, Skellefteå AIK och Södertälje SK.

Bara att skynda till arenorna!

Senare i vår drar fotbollen igång med BIF i Division 4 Gästrikland. BIF behöver verkligen publikens stöd på Måsberget om Division 3 (till att börja med) ska bli verklighet! KK:s finest lär garanterat finnas där men det behövs mer än så. Sommaruppehåll för oss Brynäsare råder inte!

Med Brynäs IF – i medgång och motgång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: