Guld och silver samt lite fiffel…

Vi Brynäsare kan troligtvis fortsätta sätta stor tilltro på återväxten inom BIF då J18-laget vann guld samt att U16-laget tog silver i söndags. Ett Stort Grattis, säger redaktionen till Er ungtuppar som gjort oss supportrar stolta! Se nu till att bibehålla den goda formen i framtiden då A-laget är den stora dörren Ni ska kliva in i – och vinna nya guld till klubben!

Men Ladies?!

Vad redaktionen däremot undrar över är hur stor silverhögen ska bli innan den äntligen ska få prydas med ädlare valör? Ja, det är Er brudar undertecknad menar! Det börjar bli frustrerande att se dessa silverpengar hänga runt halsen på Er! Nåja, redaktionen hoppas på bot och bättring till nästa år.

Nya lag i Elitserien…

Vi börjar väl med Örebro HK då – kul för Er att Ni tagit steget in i finrummet. Brynäs IF ser fram emot att få läxa upp Er ordentligt efter konstens alla regler.

Vidare kan vi konstatera att det har jublats hejvilt i såväl södra Dalarna som på Södermalm och Aftonbladets redaktion för till sist letade sig världens genom tiderna mest försenade tåg fram till sin slutdestination. Hela Sveriges journalistkårs favoritgäng Leksands IF är nu tillbaka och…tja, rent spelmässigt är det väl svårt att säga emot. Det som får oss rättrogna att må skapligt illa har ju knappast med spelet innanför rinken att göra. Redaktionen orkar inte gräva i historien för då åker spyhinken fram på studs men hur en kommun kan få hålla på som de gör i Leksand är bedrövligt! Nästa år är det kommunalval och vi får väl se hur stort förtroende dagens folkvalda har då. Men nu kan de andas ut och i sommar åka till Söderstadion/Tele2 Arena och titta på sina idoler i Hammarby IF:s fotbollslag…

Knätofsarnas hybrisfasoner, som på sistone är värre än vanligt, har även dragit in BIF till sig – nu vill de möta oss just på Tele2 Arena och tror att 35000 personer kommer att lockas till fajten. Kanske slår deras hybrisdrömmar in för en gångs skull då de i så fall kommer att få bättre draghjälp än önskat till målet i form av tusentals rättrogna som lär sjunga bort dem! Spelplatsen är givetvis noga vald av dem eftersom deras andra (eller första?) hemvist ligger några kilometer bort på andra sidan av Skanstullsbron.

Fotboll…

Nåväl, snart börjar fotbollen. 26 april är det dags för säsongens första seriematch i Division 4 Gästrikland, ”borta” mot Södra BK på Måsberget. Med tanke på att samtliga seriematcher spelas i, eller i närheten av, Gävle så borde det också innebära ett skapligt publikstöd för BIF. Gå på fotboll, gå och se BIF Fotboll!

Nästa match: Södra BK-Brynäs IF, Måsberget, fredag 26 april, klockan 18.30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: