Till sist kom man igång!

När tiden går och man inte hänger med i skrivandet så är det en hel del nyheter som kommer och går och till slut hinner bli skåpmat. Så vad ska redaktionen ägna sig åt då? Ska vi skriva…

…om de förändringar som skedde på årsmötet?

…om att BIF Hockeys ekonomi inte tog något jättekliv utan bibehåller den stabila position som intogs förra året?

…om nyförvärven Lukas Kilström, Greg Scott och Anton Rödin samt det/de nyförvärv vi väntar på? Eller spelarförlusterna?

…att Elitserien inte längre finns till namnet och att förkortningen SHL istället är att lägga på minnet?

…om Kommunens Idrottsförening uppe i byhålan Leksand och nämnda kommuns skumraskaffärer för att hjälpa finansklåparna dels till SHL, dels till en ”vinst” på 18 miljoner kronor?

…att nämnda knätofsar drabbats av en hybris som världen sällan skådat? ”Ska vi inte ta och möta Brynäs på vår fotbollsarena hifdifstadion inför 30000 åskådare?”, ”Nej jag vet, vi möter AIK på Friends Arena inför 65000 istället!”

Redaktionen säger så här – ni som fortfarande är inne och kollar in bloggen då och då (förstår att många ledsnat pga kass uppdatering) får gärna säga Er mening i frågan! Bring it on, som man säger på Jacobssonska

Nåja, en sak som definitivt ska uppmärksammas är hur vårt stolta fotbollslag går framåt i Division 4 Gästrikland och i detta nu parkerar på en 3:e plats. Naturligtvis i hopp om att 1:a platsen tillika kvalplatsen till Division 3 övertas inom snar framtid. Bra jobbat, fotbollsgrabbar!

En sak som redaktionen inte kommer att ägna så jättemycket uppmärksamhet kring, men ändå lite då och då, är den fåniga säsongen aka Silly Season. Anledningen till det är att det finns andra bloggar och nyhetsorgan som har en mer uppdaterad koll på läget än undertecknad. Som redaktionen påpekat då och då så ska ju denna sida fungera mestadels för fansen och där har det brustit ibland, det ska erkännas. Här har ni en bra sida att hålla uppsikt på angående rykten kring värvningar och dylikt.

Apropå fans och webben…Kamratkompaniet, när sparkar Ni igång Er sida? OK, redaktionen ska egentligen inte snacka om kass uppdatering men lite tråkigt är det att gång på gång, när man går in här, få läsa ”Vi är snart tillbaka”. Fansen förtjänar Er på webben! Snygg bild på Calle Järnkrok dock…

Nej, nu ska vi leta efter historiedokument om fotbollslaget!

Nästa match: Brynäs IF-Gefle IF U, Måsberget, tisdag 6 augusti, klockan 19.00.

4 kommentarer till Till sist kom man igång!

  1. PROZAC skriver:

    Underbart att se Dig blogga igen Ståhlis !!!

    • Man måste ju få arslet ur vagnen någon gång. Lite typiskt bara att man väljer den tiden på året som det händer allra minst för sin återkomst. Inte ens fotbollen är igång för tillfället.

  2. Kamratkompaniet skriver:

    En ny hemsida kodas as we speak och publiceras, om allt går som planerat den 1 September. Ikväll publicerade vi också vår officiella facebooksida. Keep it up och forza Brynäs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: