Om sidan

Nyfödd: Brynäsredaktionen.

Den huvudsakliga anledningen till att denna sida blev verklighet är att undertecknad ville kunna skriva om Brynäs IF och samtidigt vara helt oberoende. Om Brynäs finns det ju hur mycket som helst att gotta sig i och var så säkra på att det kommer att göras rejäla djupdykningar i såväl historiska och nutida ämnen.  Redaktionen kommer uppmärksamma de sektioner som existerar inom klubben: ishockey och fotboll. Det är väl knappast någon vild gissning att hockeyn kommer att dominera ganska kraftigt men redaktionen flaggar gärna för att Brynäs IF fortfarande har ett fotbollslag, även om de nu huserar i en…hrrrmm *host host*…något lägre division. I vilket fall kommer spelare, ledare, händelser, supportrar m.m. att uppmärksammas, lita på det!

Inlägg från både Brynäsare och motståndarsupportrar är välkommet MEN kom ihåg att sidan är skapad främst för de sportsligt rättrogna! Om nu någon tycker att redaktionen skriver med mycket partiska Brynäsögon så är det bara att gratulera till en helt korrekt iakttagelse – här förs inga fördelaktiga meningar om motståndarlagen i onödan annat än i undantagsfall!

Hursomhelst så ska det bli spännande att se hur detta projekt utvecklar sig! Vem vet, kanske dör sidan inom kort på grund av bristande intresse eller också blir den glödhett levande eller mitt i mellan. Vi får se…

Denna sida sparkades inte igång utan inspiration och därför vill redaktionen tacka skaparen av AIK är hockey, hockey är AIK – du må vara totalt vilse i ditt val av lag men du är en god vän och fick mig förstå att sådana här bloggar måste få finnas för oss sportsligt rättrogna! Vi får diskutera detta över ett antal koppar Gevalia någon gång…

Till sist vill redaktionen meddela att detta inte är någon varje-dags-blogg. Uppdatering sker helt enkelt då och då, och är ett långt uppehåll i antågande så får ni veta det.

Väl mött!

Mvh Brynäsredaktionen

10 kommentarer till Om sidan

 1. Erik skriver:

  Mycket läsvärd blogg! Brukar aldrig läsa bloggar, men denna ska jag följa

  • Redaktionen skriver:

   Man tackar så mycket! Meningen med detta spektakel är att det ska vara en ”av-supporter-till-supporter-sida” och det ska också handla om fotboll. Det är på tiden att hockeyfansen börjar fatta att BIF också har ett fotbollslag!

   Ha det så bra!

 2. PROZAC skriver:

  Yo man. Kul att jag inspirerade Dig till att dra igång denna blogg.

  Givetvis kan vi dricka lite kaffe i Läkerol Arena i vinter efter att AIK och Peter Nolander tagit hand om Brynäs IF…

  😉

 3. Z skriver:

  Hej hå.. Nu har man intensiv studerad denna blogg. För att heja på socialistfasoner så gör du det bra.

  Du är brutal, enögd och ruggigt skön. Sånt gillar vi pingstvänner.

  Välkommen åter. Bloggrullen uppdaterad

 4. Christina Wilson skriver:

  Grymt skrivet!!

 5. NHL-resor skriver:

  Hej!

  Är ni intresserade av ett länkbyte? Hör gärna av er i så fall.

  Mvh Thomas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: